Skatuve, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Zelta zieds, SIA, Ziedu bāze

Skaistākie ziedi Bauskā🌺🌺🌺
Dārza 16, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Ziedu veikals Bauskā, ziedu vairumtirdzniecība, ziedu bāze, lēti ziedi, ziedu veikali, pavasara pušķi, ziedu pušķi bērniem, kāzu floristika, sēru floristika, florists, vainagi, štrausi, ziedu veikals, Ziedu tirdzniecība, ziedu pārdošana, Ziedu salons, Florista pakalpojumi, konsultācijas ziedu izvēlē, Ziedu tirdzniecība, floristika,

Zelta zieds, SIA, Ziedu bāze

Kapseļu 15, Rīga LV-1046
Ziedu veikals Rīgā, ziedu vairumtirdzniecība, ziedu bāze, lēti ziedi, ziedu veikali, pavasara pušķi, ziedu pušķi bērniem, kāzu floristika, sēru floristika, florists, vainagi, štrausi, ziedu veikals, Ziedu tirdzniecība, ziedu pārdošana, Ziedu salons, Florista pakalpojumi, konsultācijas ziedu izvēlē, Ziedu tirdzniecība, floristika,

DZ, SIA, AUDUMU, AIZKARU UN ŠŪŠANAS SALONS

Pētera 1, Jelgava, LV-3001
Audumi, aizkari, žalūzijas, šūšanas piederumi, šūšana. Apģērbu labošana, remonts. Audumu un aizkaru tirdzniecība. Audumu, aizkaru tirdzniecība, šūšanas salons. Aizkaru dizains, logu noformēšana. Skatuves aizkari, mēbeļu audumi, logu žalūzijas, žalūziju, aizkaru stangu uzstādīšana. Mākslīgā kažokāda, mākslīgās kažokādas. Dzijas,

ANVI AM, SIA

E.Birznieka-Upīša 23-7, Rīga LV-1011
Villaines, tautiskā blūze, tautiskais bruncis, vainadziņi, tautiskie ņieburi, tautiskās vestes, tautiskie vīru svārki, tautiskās zeķes, tautiskās jostas, saktas. Tautas tērpi, tautastērps, tautas tērpa noma, daiļamatniecība, lina bērnu apģērbs. Tautastērpi individuāli un kolektīviem, tautastērpu šūšana, tautastērpu izgatavošana, linu

Soundstore.lv, Audio, video, LED tehnika, internetveikals

Turpinām strādāt klātienē!
Mellužu 13-5, Rīga LV-1067
Piedāvājumā:: ✓ Skaņas tehnika ✓ Hi-End sistēmas ✓ Gaismas tehnika ✓ Mazlietota tehnika ✓ Skatuves piederumi un efekti Iespējas:: Internetveikals arī piedāvā iegādāties dāvanu kartes un uzreiz nosūtīt tās vēlamajam īpašniekam uz e-pastu.

Lite, SIA

Krūzes 3, Rīga, LV-1046
Produkti: ✓ Žalūzijas ✓ Aizsargžalūzijas ✓ Āra ēnošanas sistēma ✓ Aizkari ✓ Aizkaru stangas/sliedes ✓ Aizkaru aksesuāri ✓ Motorizētās sistēmas ✓ Moskītu tīkli Par uzņēmumu:

Ražojam gan individuāli, gan sadarbības partneriem visa veida iekšējās interjera žalūzijas un ārējās aizsargžalūzijas. Piedāvājam arī markīzes un citas ārējās ēnošanas sistēmas. Interjera papildināšanai piedāvājam risinājumus aizkariem, aizkaru sistēmām, aizkaru stangām un profiliem. Veidojot individuālu interjeru logiem, vadāmies pēc katra klienta vēlmēm un interjera aktualitātēm.

Eiropas skaņa, SIA, mūzikas un gaismas iekārtas

Ķengaraga 6, Rīga, LV-1063
Apraksts: "Eiropas Skaņas" komandu veido speciālisti ar ilggadēju pieredzi darbā ar skaņas un gaismas tehniku gan televīzijā, gan lielākajos Latvijas teātros. Piesaistām arī jaunos speciālistus pieredzes gūšanai un radošās dzirksts ienešanai ikdienas darbos. Kopš 2005. gada par savu tehnisko kodolu esam izvēlējušies jauna un kvalitatīva ražotāja KV 2 AUDIO izstrādātās skandas un to sistēmas, kuras ļauj mums nodrošināt kvalitatīvu un augstvērtīgu skanējumu no maziem dārza svētkiem līdz vairāku tūkstošu apmeklētāju pasākumam.

JD Mārketings, SIA

Rītausmas 2, Rīga LV-1058
Mēs piedāvājam šādus nomas un pārdošanas pakalpojumus:: ✓ Fasādes sastatnes ✓ Modulārās sastatnes ✓ Pārvietojamie torņi ✓ Mobilais žogs ✓ Pagaidu jumti ✓ Skatuves un tribīnes ✓ Sieti un plēves ✓ Montāža un demontāža ✓ Kāpņu torņi

Full Stage, SIA, Skaņu , skatuves iekārtas, pasākumu tehniskais aprīkojums

Turpinām strādāt klātienē!
Dārza 3, Rīga, LV-1007
Par uzņēmumu: SIA "Full Stage" piedāvā dažādus tehniskos risinājumus jebkuram pasākumam. Uzņēmums specializējas pasākumu apgaismojuma, skatuvju un skaņas nodrošināšanā. Skatuves konstrukciju noma, pasākumu apskaņošana, skaņu iekārtas, skatuves aprīkojums, pasākumu tehniskais nodrošinājums, mūzikas skaņas un gaismas iekārtas, skatuves tehnikas noma Rīgā, Latvijā, Kurzemē, Zemgalē, Latgalē, Vidzemē.

tusovki.lv, bērnu pasākumu aģentūra, SIA Inkam

Mazā Krasta 83, Rīga, LV-1003
Pasākumu organizēšana: ✓ Tematiskās ballītes; ✓ Interaktīvās izrādes; ✓ Piepūšamie batuti; ✓ Svētku noformējums; ✓ Foto un video pakalpojumi Interaktīvās izrādes:

Interaktīvas leļļu izrādes paredz aktīvu bērnu piedalīšanos pasākuma laikā. Aktieri tik prasmīgi vada lelles, ka lelles it kā atdzīvojas uz skatuves. Bērni sāk ticēt tam, ka lelle ir spējīga sarunāties, dejot un trallināt smieklīgas dziesmiņas kopā ar viņiem. Pārsteidzoši muzikālas un smieklīgas izrādes piedāvā Masljukova radošā darbnīca no Maskavas.

Alan Ltd., firmas birojs, žalūziju ražotne

Grenču 1a, Rīga, LV-1029
Apraksts: ALANDEKO - viens no pieredzes bagātākajiem un profesionālākajiem žalūziju ražotājiem Baltijas tirgū - interjera un fasādes žalūzijas, markīzes, aizsargslēģi - mūsdienīgi saules, lietus un vēja aizsardzības risinājumi, automatizēta žalūziju vadība.
ZL.LV iesaka

Diogens audio, SIA

Partizānu 47, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts: SIA "Diogens audio" sniedz skaņu, gaismu, pārvietojamo skatuvju uzstādīšanas pakalpojumus koncertos, mūzikas festivālos, pilsētas svētkos un citos kultūras pasākumos visā Baltijā, kā arī tirgo skaņu un gaismu iekārtas un nodrošina to servisu, veic stacionāru skaņu un gaismu sistēmu projektēšanu un montāžu klubiem, kultūras namiem, baznīcām, sporta kompleksiem, veikaliem u.c.

Daugavkrasti, SIA, viesnīca ***

Mežrūpnieku 2, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Apraksts:

Viesnīca "Daugavkrasti" ir plašu pakalpojumu klāsta viesnīca, kas ir atzīta kā padomju laika kultūrvēsturisks mantojums ar skaistu skatu uz Daugavu, kas atrodas tikai pāris metrus no viesnīcas. Viesnīcā var apmesties līdz 80 cilvēkiem.

Forevent.lv, skaņas, gaismas, skatuves tehnikas noma

Turpinām strādāt, gaidām ciemos!
Daugavgrīvas 68a, Rīga LV-1007
Mēs piedāvājam:: ✓ Pasākumu tehniskais nodrošinājums ✓ Skaņas tehnikas noma ✓ Gaismas tehnikas noma ✓ Specefektu noma ✓ Skatuves konstrukciju noma ✓ Papīra (tyvek) aproces ✓ Plastikāta aproces ✓ Auduma aproces ✓ Silikona aproces ✓ UV ķermeņa krāsas ✓ UV sejas krāsas ✓ Spīdumi sejai ✓ Trokšņu slāpējošās austiņas bērniem ✓ Dezinfekcijas aparāti

Discomania.lv, skaņas, gaismas tehnikas tirdzniecība

Turpinām strādāt, gaidām ciemos!
Daugavgrīvas 68a, Rīga LV-1007
Preču piegāde: Ērtību cienītājiem piedāvājam preci piegādāt līdz pašām nama durvīm visā Latvijā! Skaņas un gaismas tehnikas instalācija: Objektīva tehnikas izvēle, precīza skanējuma/apgaismojuma projektēšana, iekārtu uzstādīšanu. Katrs projekts ir unikāls un katram no tiem mums vienmēr ir savs risinājums, atkarībā no projekta specifikas, pielietojuma, telpas īpatnības u.c. Uzstādām arī citur iegādātu tehniku, tomēr šajā gadījumā jārēķinās ar esošās tehnikas, iespējams, ierobežotajām iespējām. Objekta apskaņošanas/apgaismošanas tāmi sastādīsim bez maksas!

Ingara Ozolnieka metālapstrādes darbnīca

"Krimuldas Pakalni" , Krimuldas pagasts, Siguldas nov. LV-2144
Metālapstrādes pakalpojumi: ✓ Virpošana un frēzēšana ✓ Urbšana ✓ Griešana ✓ Ēvelēšana ✓ Slīpēšana ✓ Metināšana ✓ Lodēšana ✓ Locīšana ✓ Kniedēšana ✓ Vītņu griešana Apraksts:

Pamat darba profils ir apkopes un remontdarbi lauksaimniecības tehnikai, galdniecības iekārtām, celtniecības un saimniecības tehnikai. Remontē, restaurē un izgatavo detaļas, mehānismus un iekārtas standarta un nestandarta vajadzībām. Dažādu metāla un industriālās plastmasas virpošana, frēzēšana, griešana un zāģēšana leņķos ar lentzāģi, ēvelēšana un urbšana. Tērauda un nerūsējošā tērauda metināšana, dažādu metālu lodēšana, nedaudz slīpēšana un presēšana ar hidropresi. Kā arī tiek sniegta konsultācija problēmu risināšanai.

Suta Ilze, pasākumu vadītāja

Jelgava LV-3007
Apraksts:

Ilze Suta ir aktrise, kura nodarbojas ar svētku pasākumu vadīšanu visā Latvijā. Pasākumu tematika un mērogs ir ļoti plašs – no bērnu dzimšanas dienām un svētku reizēm tuvāko draugu lokā līdz kāzu, jubileju un lielu korporatīvu pasākumu vadīšanai. Skatuves pieredze Ilzei ļauj atveidot dažādus tēlus un atraktīvi vadīt tematiskās ballītes. Svētkus neaizmirstamus padara Ilzes pašas rakstītie dzejoļi, kas īpaši uzrunā pasākuma gaviļniekus, un katriem svētkiem īpaši izstrādāts scenārijs. Ja nepieciešams, Ilze spēj svētkus vadīt divās valodās - latviešu un krievu. Ja klients vēlas, vienā komandā ar Ilzi mēdz strādāt arī kāzu muzikanti, Dj, foto un video meistari. Sadarbība ar muzikantiem ļauj dažādot pasākuma scenāriju, bet foto un video meistari rūpējas, lai svarīgākie un spilgtākie pasākumu momenti tiek iemūžināti. Ilze Suta sadarbojas arī ar uzņēmumiem un vada korporatīvās balles.

Agnese, modes salons

Pasta 29, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Darbojos jaunu tērpu veidošanā:: ✓ Mājas tērpi ✓ Rīta tērpi ✓ Nakts tērpi ✓ Brīvā laika tērpi ✓ Kleitas ✓ Bikses ✓ Kostīmi ✓ Kāzu kleitas ✓ Mēteļi ✓ Ansambļa, deju, koru tērpi (skatuves tērpi). Apraksts:

Salons "Agnese" piedāvā individuālu pieeju tērpu šūšanā. Katrs tērps tiek īpaši izveidots cilvēka vēlmēm. Tērpi tiek īpaši modelēti katra vēlmēm. Jau vairāk kā 20 gadus darbojos šajā jomā!

SGS Sistēmas, SIA, Skaņas, gaismas, skatuves iekārtu tirdzniecība

Plēnes 4, Rīga LV-1046
Apraksts:

SGS Sistēmas ir «vienas pieturas» uzņēmums, kas piedāvā tehnisko risinājumu klāstu jebkurai publiskai Telpai un Notikumam, neatkarīgi no to apjoma un nozīmīguma.Profesionālo skaņas, gaismas un skatuves iekārtu vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība. Tehnisko projektu un risinājumu izstrāde. Projektu uzraudzība. Iekārtu remonts un lietotāju apmācība. Tiešās piegādes no pasaules labākajiem, izklaides industrijai ražojošiem uzņēmumiem.

Mīksto mēbeļu un paklāju tīrīšana

Rīga
Apraksts:

Mēs sniedzam profesionālus tīrīšanas pakalpojumus privātpersonām, uzņēmumiem un valsts iestādēm. Par tīrību mūsu klientu īpašumos rūpējamies jau vairāk kā 8 gadus, šī pieredze un zināšanas, mums ļauj sasniegt augstāko tīrības pakāpi, katrā tīrīšanas reizē. Mēs ikdienā apkalpojam klientus Rīgā un Rīgas apkārtnē, kā arī izbraucam pie klientiem visā Latvijā. Garantējam vieglu un patīkamu pieredzi, un labāko rezultātu katrā tīrīšanas reizē.